Oreo Chunk Cookie

oreo chunk cookies (2)oreo chunk cookies (1)oreo chunk cookies (3)

Knapperige en kruimelende koekjes gepakt met Oreo’s, de ideale koekjes om te eten met melk. De zoete biscuits zijn van het harde soort dat naast de suiker uit de Oreo’s ook nog eens een aanwezige portie toegevoegd suiker krijgt. Gezond zijn ze alleszins niet, maar de smaak zit zo goed!

Het recept voor Oreo Chunk Cookie heb ik gebruikt nadat ik ontdekte dat het pak Oreo’s dat ik nog had compleet was verkruimeld. Natuurlijk is dat allesbehalve een reden om eten weg te gooien, want je kunt nog zoveel doen met koekkruimels! Je kunt het vermengen door roomijs of vla, gebruiken als dessert topping of vermaken tot een streusellaag maar natuurlijk ook als dat beetje extra in koekjes.

Ik heb trouwens heel wat afgebakken en ge-no baked de laatste tijd, dus verwacht je alvast maar aan het verschijnen van etensfoto’s!

2 gedachtes over “Oreo Chunk Cookie

  1. My Linh zegt:

    Yum, wie houd er niet van Oreo’s! Ook verkruimelde Oreo’s kan ik gerust op eten 😛 In koekjes natuurlijk nog lekkerder. Heb je het recept trouwens een beetje aangepast? Ik zie dat die van jou veel minder “zwart” zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s