What I ate in Ireland

What I ate in Ireland! Dit voedsel artikel is erg gedateerd aangezien ik eind juni in Dublin was en het nu pas verschijnt, toch wou ik deze lekkernijen jullie niet ontnemen. Op vakantie in Ierland at ik de ene zoetigheid na de andere waardoor ik eenmaal thuis een gevoel van suikertekort kreeg.

Voor ik vertrok had ik al enkele adresjes waar ik iets moest proeven onder andere bij Eddie Rocket’s hun garlic en cheeze curly fries en bij de ijszaak Murphy’s hun dingle sea salt. Ook onderging ik er het hele ‘beste bosbessenmuffin’ debacle maar dat waren heus niet de enige muffins die ik er at. Ik hapte er ook van een Queen Victoria sponge muffin uit Marks& Spencers en een triple Chocolate deluxe muffin uit Sainsbury’s. Tevens overleefd ik gedurende de hele week op havermout met een giga-verpakking echte Ierse Flahavans havermout voor mijn ontbijt, lunch en soms zelfs als dessert. ware het dessert niet een Koreaanse aardbeien bingsu, geraspt ijs met fruit, was van de Drunken Fish Bar and Restaurant of Oreo ijs of appeltaart. Andere snacks waren Lays originele marmite smaak, wat trouwens sterk op bbq chips lijkt en bij Fresh the good food market haalde ik twee lekkere large premium scones van Bakersstreet, de ene gevuld met bosbessen en de andere met framboos. Nog op het laatste moment probeerde ik de Chocolate chip cookie met slagroom van Burger King’s.

Probeer jij nieuwe lekkernijen uit op vakantie?

2 gedachtes over “What I ate in Ireland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s