Smaaktest: Lay’s Inspired by Canada Bacon Poutine

lays-poetin-chips-2lays-poetin-chips-1

Lay’s is zo’n groot bedrijf en ze verkopen zoveel verschillende smaken chips. Maar niet overal kun je alle smaken verkrijgen. In canada spotte ik in de Pharmaprix deze Poutine flavoured chips, gekozen door Canadezen als typische smaak.

Canadians have voted, and the winners of Lay’s* Do Us a Flavour* World Flavourites* are here!
Inspired by the classic French‑Canadian dish, Lay’s* Bacon Poutine chips are a mouth‑watering combination of gooey cheese curds, rich gravy and smoky bacon flavours.

Specially selected potatoes, vegetable oil, seasoning (corn maltodextrin, salt, dextrose, sugar, mozzarella cheese, colour, yeast extract, onion powder, natural flavour, vegetable oil, garlic powder, butter, spice and herbs, mono-and diglycerides).

Contains milk ingredients.

De smaak is gelijkaardig met de BBQ chips die ook hier in België te verkrijgen zijn maar nog net niet hetzelfde vanwege de licht, zachte kaassmaak. De chips waren wel echt aan de zoutige kant (hoewel dit meestal wel het geval is met chips). Maar als je naar de nutriëntenlijst kijkt en deze vergelijkt met de Bar B Q dan is het zoutgehalte inderdaad hoger. Heus wel een lekkere zak chips, maar ik zou het niet vaker kopen want echt spannend is de smaak niet het is geen peper & zout).

lays-poetin-chips


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Eet jij chips en welke smaak?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s