Gingerbread Men

gingerbread-men-2gingerbread-men-1

Vrolijk kerstfeest! Hoe kun je een Kerstmis beter vieren als met de mensen die belangrijk voor je zijn en wat lekker eten. Waaronder misschien wel koekjes. Hoewel eerder al recepten voor Gingerbread Men verscheen en zelfs een veganistische versie die in de smaak vielen, heb ik deze keer een recept van taste.com.au uitgeprobeerd

Dit omdat het geen sinaasappel nodig heeft (want ik had dat niet in huis). Het heeft nu meer weg van een suikerkoekje vanwege de ahornsiroop die ik in het deeg gebruikte in de plaats van maissiroop, maar minder POW van citrus en kruiden.

Het suikerglazuur heb ik niet volgens het recept gemaakt, want deze vroeg om rauw eiwit, maar simpelweg poedersuiker met enkele druppels water en op het laatst twee druppels rode kleurstof. Het patroon voor de koekjes heb ik van Google gehaald en proberen aan te brengen met een tandenstoker, best okey nog toch. Al bij al zijn het leuke koekjes die snel de trommel verlieten.

Hoe vier jij deze dag?

3 gedachtes over “Gingerbread Men

  1. My Linh zegt:

    Hi, meid! Wat een super schattige gingerbread men! Heel leuk. Had ik dit jaar ook wel willen doen (but you know what’s up haha..) Wij hebben met kerst cadeautjes en gezelschapsspelletjes gedaan. Super leuk. Gaan jullie oud en nieuw nog met vuurwerk vieren? Alvast een gelukkig nieuw jaar!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s