Smaaktest: Oreo Peanut Butter Chocolate Bar

Smaaktest Cadburry Oreo Peanut Butter (1)Smaaktest Cadburry Oreo Peanut Butter (2)Smaaktest Cadburry Oreo Peanut Butter (3)Ik proef de enorm spannende chocoladereep van Cadburry in de smaak Oreo pindakaas! Begin maart kwam het merk Cadburry, van de Mondelez groep, uit met twee nieuwe smaakvarianten op de chocoladereep met Oreo. De ene was met Oreo en mint en de andere met Oreo en pindakaas.

Deze nieuwe repen van Cadbury bevatten aan de buitenzijde heerlijke Cadbury Dairy Milk chocolade en zijn van binnen gevuld met een heerlijke vulling met pindakaas smaak en stukjes Oreo.

Cadburry Dairy Milk Oreo Peanut Butter (1)Cadburry Dairy Milk Oreo Peanut Butter (3)Cadburry Dairy Milk Oreo Peanut Butter (4)Cadburry Dairy Milk Oreo Peanut Butter (2)Ingrediënten: MELK**, suiker, plantaardige vetten: (palm, shea), TARWEbloem, cocaomassa, cocaoboter, gedroogde wei (van MELK), magere MELK poeder, MELK vet, vetgereduceerde cacaopoeder, emulgatoren: (E442, SOJA lecithine, E476, zonnebloem lecithine), glucosesiroop, TARWE zetmeel, kleurstof: E150a, aroma’s, zout, zuurteregelaars: (E501, E500), rijsmiddel: E503, glucose- fructosestroop. Kan NOTEN bevatten. Melkbestandsdelen: 20% minimum (23% daadwerkelijk) en 20% cacao bestandsdelen. **equivalent van 426ml verse melk voor 227 gram melkchocolade. Bevat plantaardig vet naast cacaoboter.


Voedingswaarden:  per 100 gram
Energie  2329kJ/558kcal
Eiwitten  5,9 gram
Koolhydraten  54 gram
Waarvan suikers  48 gram
Vet  35 gram
Waarvan verzadigd  20 gram
Voedingsvezel  1,5 gram
Zout  0,42 gram


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Een gedachte over “Smaaktest: Oreo Peanut Butter Chocolate Bar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s