Klaar om te Picknicken & Barbecueën

toa-heftiba-288445-unsplash

Een warm zonnetje, gezellige sfeer en de geur van eten – het is weer tijd om te picknicken & barbecueën. Misschien heb jij de tuinstoelen al buiten gezet of zelfs je eerste barbecue van het jaar bijgewoond? In België is dat zeker gebeurd, bij het kleinste beetje zon wordt de barbecue vanonder het winterstof gehaald en de zonnebrillen op de neus gezet.

Vroeger ging ik eerder picknicken dan barbecueën, maar tegenwoordig is dat uitgebalanceerd. Hoewel ik vaker word uitgenodigd voor deze events organiseer ik ze eigenlijk ook graag zelf. Natuurlijk moet je dan wel je ‘gereedschap’ klaarhebben om zo de meest leuke ervaring te creëren. Misschien iets nieuws in huis halen of iets van vorig jaar vervangen? In ieder geval heb ik al even gesurft op de webshop van HEMA naar hun nieuwste zomercollectie goodies op gebied van tafelen. Deze handige website die je trouwens kunt gebruiken om te achterhalen of deze of andere winkels met toffe zomerse tafel goodies nog leuke kortingen heeft die je anders over het hoofd had gezien!

HEMA SUMMER ITEMS

Deze glazen cocktailpotten/bekers zijn leuk en handig tegelijkertijd! Het fleurt meteen je tafel op en doordat het een deksel heeft, komen er geen insecten in je drankje.
Het tweede is nog zoiets super praktisch: een subtiel vliegennetje om je eten te beschermen, want niets zo vervelend als eten dat verpest wordt.
Wat ik altijd geinig vind (en je kent ze vast wel), zijn deze traditionele paraplu-cocktailprikkers. Tip: Als je een kleinere groep personen hebt dan kun je zelfs werken met een kleurensysteem (elke persoon krijgt een bepaalde paraplukleur) zodat je niet meer prikkers gebruikt als nodig.
Als laatste een item dat na elke picknick vervangen moet worden, zijn papieren servetten. Ik heb er twee gevonden met een print erop die zeker wat tropische fun uitstralen zonder luidruchtig te zijn.

Een heleboel plezante spullen perfect om je picknick/barbecue tafel mee te versieren en zomerklaar te maken!

Wat kan er niet missen op jouw tafel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s