Poké Bowl @Sticks & Bowls

davdavdavdav

Een plaatje van gezondheid, dat is een poké bowl. Het traditionele Hawaiaanse idee, dat uitgewerkt is in het restaurant Sticks & Bowls, combineert gesneden verse groenten met een proteïne bron en al dan niet een koolhydraat bron van je keuze. Het trendy plekje heeft een beperkt menu van zes hoofdgerechten en vier bijgerechten. De hoofdgerechten zijn verkrijgbaar in een kom of als pokéritto (speling op de burrito). Aangezien het simpele gerechten zijn met ingrediënten die van tevoren bereid kunnen worden, moet je niet lang wachten op je eten.

De vestiging te Leuven ziet er hip en ecologisch uit met zijn houten interieur, schommelbankjes, hoog plafond en open keuken concept. Er zijn voldoende plaatsen binnen en nog eens drie lange banken buiten te vinden. Het personeel heeft naar mijn idee niet zoveel ervaring aangezien ik driemaal om mijn miso soep moest vragen.

Als vanzelfsprekend bestelde ik de Very vegi. Uit de keuzelijst van quinoa, salade of sushi rijst nam ik de vullende quinoa. De rest van de Very vegi bestond uit tempeh, edamame, rode kool, mango, wortel-gember, kikkererwten, komkommer, maïs, kersttomaten, rode bonen, ananas, koriander, rode ajuin, avocado en radijzen. Een bommetje aan groenten en smaken waar ik mij echt op en top door ging voelen. Hoewel sommige happen iets teveel op konijnenvoer leken, kon ik er zeker van genieten. Om te voorkomen dat ik op het einde enkel groenten aan het knauwen, goot ik het overschot van de sojasaus erbij.

Sticks & Bowl is goed voor je gezondheid met zijn groenterijke gerechten aan een budgetprijs! Er is echter nog ruimte voor verbetering met name het personeel.

♥♥♥♥♡Eten
♥♥♡♡♡Service
♥♥♡♡♡Prijs
♥♥♥♥♡Ervaring

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s