Ramen @Kim’s Kitchen

dav

dav

dav

Als je zin hebt in homecooked Aziatisch zonder al de tierlantijntjes of extra’s dan kun je terecht voor een eerlijke maaltijd bij Kim’s Kitchen. De kleine zelfstandige eettent biedt een handvol gerechten aan die hoogstpersoonlijk gemaakt worden door de uiterst vriendelijke eigenaar zelf.

Het restaurant heeft een zeer beperkt aanbod aan zitgelegenheid, enkel één lange tafel met een achttal stoelen is er beschikbaar. De prijzen zijn dan weer erg gunstig, zeker voor studenten die er in overvloed zijn in Gent.

Ik ging er heen voor de vegetarisch jajamyeon, maar dit was helaas geen optie omdat de eigenaar niet tevreden was over de smaak ervan. Het is een  keuze toch ook wel jammer voor mij. Ter plaatse koos ik dan maar voor de veggie ramen noodles. Dunne chewy noodles in een pittige, hartige bouillon mat groenten en een ei. Het is geen grote maaltijd maar voor de prijs moet je dat ook niet verwachten. Na afloop nam ik nog een huisgemaakte portie kimchi mee, aangezien deze erg populair was bij de take-away klanten. De kimchi is inderdaad de beste die ik ooit heb geproefd. Het heeft een heleboel knoflook en is nog niet al te lang gefermenteerd geweest waardoor het nog erg natuurlijk smaakte.

Voor een simpele Aziatische maaltijd en heel goede kimchi met daarboven een persoonlijke service, moet je bij Kim’s Kitchen zijn.

♥♥♥♡♡Eten
♥♥♥♥♥Service
♥♥♡♡♡Prijs
♥♥♥♥♡Ervaring

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s