Donuts @Hoeked Doughnuts

davdavsdrdavdavdav

Een heerlijke zoete zonde, exact wat je kunt vinden bij Hoeked Dougnuts. De gefrituurde broodjes met originele zoete topping en soms met een vulling zijn speciaal vanwege de vierkante twist.

Het kleine filiaal, net van de drukke route af, haalt zijn inspiratie bij Amerikaanse donutshops waar je vooral komt voor take-away. Hoewel er een plank binnen beschikbaar is om aan te eten en een gezellig bankje aan de voorkant is het niet de bedoeling dat je lang in de zaak blijft rondhangen aangezien het er niet al te ruim is. Elke dag liggen donuts keurig en mooi geëtaleerd in de zaak. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende aantrekkelijke toppings en dikwijls met een verborgen vulling. Ook de namen van elke soort donut zijn leuk gevonden.

De donuts zelf zijn lekker luchtig, zacht en niet overvet. Uit de nog aanwezige selectie probeerde ik Madam Coco en Good Morning. Madam Coco is een suikerbommetje met kokosvlokken. Maar mijn favoriet is Good Morning, de jam donut omdat de jam er evenredig verdeeld is over 8 holtes binnenin de donut zodat elke hap voorzien is van jam.

Wil je jezelf trakteren op een suikerig dessert dan ben je bij Hoeked Doughnuts aan het juiste adres. Een tip is om voor de middag te komen, wanneer het aanbod nog het groots is.

Adres: Oudaan 4, 2000 Antwerpen

♥♥♥♥♡Eten
♥♥♥♥♡Service
♥♥♥♥♡Prijs
♥♥♥♥♡Ervaring

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s