Vegan Vegetable Spaghetti

davdavdavdav

De uitdaging is om zoveel mogelijk groenten bij je pasta te gooien zodat je eigenlijk geen spaghetti eet, maar merendeels groenten bij je spaghetti. Ook als je helemaal niet veel verschillende groenten in huis hebt.

Deze pastamaaltijd houdt het gezond door het gebruik van volkoren pasta uitgebalanceerd met een grote portie groenten als courgette, ui, tomaat en zwarte olijven. Hierna is het vrij spel in het toevoegen van kruiden, zowel verse als gedroogde kruiden kunnen een wereldbreed verschil maken aan je gerecht.


Veganistische groentespaghetti

Ingrediënten

60 g ongekookte volkoren pasta
1 ui
1 teen knoflook
2 tomaten
1/2 courgette
Zout, peper, rozemarijn, oregano, tijm

Kook de pasta volgens de aanwijzingen. Snijd de courgette, tomaat, ui en knoflook. Bak alle groenten in een pan met een eetlepel olijfolie en laat sudderen op een laag vuur, voeg water toe indien nodig om een saus te verkrijgen. Giet de pasta af en voeg er de groentesaus aan toe. Kruid naar smaak.


Smakelijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s