Ratatouille

davdav

Een huisgemaakte ratatouille van enkele verse groenten. Zelfs de tomaten zijn geheel vers en niet uit een blik. Dit zorgt voor een grote aanbreng van vitamines. Om alles op smaak te brengen, voegde ik provinciaalse kruiden toe en een beetje olijfolie.

dav


Ratatouille

Ingrediënten
 
1 aubergine
150 g champignons
2 wortels
4 aardappels
2 tomaten
1 tl provinciaalse kruiden
peper en zout

Schil de aardappels en haal de pel van de tomaten. Snijd alle groenten in kleine stukjes en de wortels in plakjes. Kook de aardappelen in een pan. In een hapjespan kook de groenten op middelhoog vuur, eventueel met een kop water erbij, en laat sudderen tot de aardappels gaar zijn. Giet de aardappels af en voeg deze toe aan de hapjespan. Roer het geheel om en kruid naar smaak.

Smakelijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s